Paswoord vergeten?  
helderziend-medium.nl - De betrouwbare paranormale hulplijn - Bel met online helderziende mediums Home  |  Getuigenissen   |  Kwaliteit   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   
 

Paranormale Hulplijn, ontvang direct antwoord

Pagina van medium Anouk - specialiteit Heldervoelend Pagina van medium Anouk - specialiteit Heldervoelend
directe antwoorden van mediums Ontvang betrouwbare en directe antwoorden op al uw vragen
mediums via e-mail Ontvang paranormale antwoorden van mediums via e-mail
Telefoneer met een medium Ontvang paranormale antwoorden van mediums via telefoon
 

Voordelen van een Helderziend-medium.nl-account

4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading 4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading gratis Helderziend-medium.nl-account aanmaken
veilig betalen Veilig betalen, goedkoper bellen
geen 0900 lijnen Bellen via lokaal nummer
E-mailen met mediums E-mailen met mediums
     
medium Anouk- Hoi, ik ben Anouk, ondertussen 40 jaar bezig met spiritualiteit en kaartleggen. Ik ben een hoogsensitief medium en gebruik de Lenormandkaartjes ter bevestiging van mijn intuïtie. Verder ben ik heldervoelend , relatiecoach en heb ervaring met de benadering van angsten, paniekaanvallen, verslavingen, narcisme en andere psychologische aandoeningen. Heb tevens een heldere kijk op relaties en werk. Ik sta open voor alle vragen en neem elke vraag ernstig, ik heb naast een spirituele inkijk ook voeling voor de realiteit door een grote dosis levenservaring op alle vlakken. No nonsense antwoorden maar met alle empathie sta ik je graag te woord. Tot bels voor een prettig consult of diepgaande babbel, welkom !!! Helderziende mediums staan voor u klaar als u het even niet meer zitten of als u gewoon een luisterend oor zoekt. Professionele  helderziende mediums zijn op hun eigen bijzondere specialiteiten gescreend en getest. U kan hier terecht voor  paranormaal en betrouwbaar advies.

Bel nu met medium Anouk


Heldervoelend Heldervoelend     0909 9595     (90 cpm)
Lenormand kaarten Lenormand kaarten    0903 416 42   (150 cpm)
Relatiecoach Relatiecoach   Pincode 2316  Pincode: 2316


Hoi, ik ben Anouk, ondertussen 40 jaar bezig met spiritualiteit en kaartleggen. Ik ben een hoogsensitief medium en gebruik de Lenormandkaartjes ter bevestiging van mijn intuïtie. Verder ben ik heldervoelend , relatiecoach en heb ervaring met de benadering van angsten, paniekaanvallen, verslavingen, narcisme en andere psychologische aandoeningen. Heb tevens een heldere kijk op relaties en werk. Ik sta open voor alle vragen en neem elke vraag ernstig, ik heb naast een spirituele inkijk ook voeling voor de realiteit door een grote dosis levenservaring op alle vlakken. No nonsense antwoorden maar met alle empathie sta ik je graag te woord. Tot bels voor een prettig consult of diepgaande babbel, welkom !!!


Spreekt volgende talen:   Nederlands   Engels

Maak nu uw gratis helderziend-medium account aan Foto reading medium E-mail consult met medium Telefoon consult met medium

Persoonlijke agenda medium Anouk op helderziend-medium.nl

Dec 2023

VrijdagZaterdagZondagMaandagDinsdagWoensdagDonderdag
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


= dagen dat medium Anouk heeft aangegeven beschikbaar te zijn deze maand.

Heb ik geen in de agenda staan, en wens je me toch te contacteren, laat dit dan weten via een persoonlijke aanvraag.

Getuigenissen over onze mediums


Hieronder kan u getuigenissen van onze bezoekers vinden over medium Anouk:Hoi Anouk,
jammer dat onze tijd erop zat maar ben je heel dankbaar mijn haren kwamen recht van wat je mij te vertellen had alles is tot nu toe uitgekomen en u bent mijn steun en toeverlaat geworden door een gesprek met je te hebben had ik heel wat meer krachten om verder te doen hartelijk dank voor alles en stuur je dit berichtje vanuit mijn hart met veel liefde en licht groetjes Elena.

4 sterren van Elena voor deze medium     Getuigenis door Elena op 1 december 2023

Dag Anouk, ik wil hier toch een review achterlaten.
Je hebt me fantastisch gesteund in mijn financieel en zakelijk proces en in mijn relationeel leven.
Stap na stap is het allemaal uitgekomen en gelopen zoals je zei.
Vooral de eerlijkheid om ook de negatieve dingen te benoemen en me te begeleiden in het mindere nieuws.
Je was en bent belangrijk in mijn proces om terug op mijn eigen benen te staan.
P.s morgen weer een date zoals je had gezegd.
Tot snel en merci!!

5 sterren van Anoniem voor deze medium     Getuigenis door Anoniem op 30 november 2023

Ja ja Anouk, jou zonet gesproken. Eerlijk gezegd ben ik in shock, een jaar geleden beschreef jij een man die ik zou ontmoeten. Je hebt zulke specifieke dingen gezegd en omschreven dat ik dacht, nou dat moeten we nog maar zien. En een jaar later, zijn jouw voorspellingen een feit. Hoe is het mogelijk. Chapeau voor jou! Liefs A

5 sterren van A voor deze medium     Getuigenis door A op 19 november 2023

Lieve Anouk, woorden schieten me te kort om jou te complimenteren. Eerlijk gezegd verdien jij de gouden medaille van de lijn! Jij trekt niet onnodig tijd, bent doodeerlijk en vertelt hele juiste dingen. Hoe weet je het in godsnaam?! Lieve mensen, Anouk is de beste! Twijfel er niet aan. Ik maak al jaren gebruik van de lijn en ik heb er spijt van dat ik Anouk niet vroeger heb gecontacteerd. 5 Sterren zijn nog te weinig voor jou. Tot de volgende! Veel liefs! B.B.

5 sterren van B.B. voor deze medium     Getuigenis door B.B. op 16 november 2023

Dank je wel Anouk. Het was een fijn gesprek. Ik voel me stukken beter en ik heb nu handvaten waarmee ik zelf verder kan. Je bent een fantastische vrouw.
Groetjes Gerry.

5 sterren van Gerry voor deze medium     Getuigenis door Gerry op 15 november 2023

Beste Anouk, bedankt voor het open, zeer verrijkend gesprek, ik heb er een zeer goed gevoel aan overgehouden en weet nu dat ik er niet alleen voor sta, nogmaals bedankt.


5 sterren van Asiya voor deze medium     Getuigenis door Asiya op 14 november 2023

Lieve Anouk, wat bent u een fijn persoon om mee te praten en alles wat u zei kwam zeker overeen. Eindelijk bevestiging in mijn gevoel. Ik hoop dat alles uit mag komen zoals je ziet en ik laat het je zeker weten. Jij bent echt mijn nummer 1 vanaf nu. Heel veel liefs D.

5 sterren van D voor deze medium     Getuigenis door D op 12 november 2023

Anouk, ik heb 1001 keer gehoord het komt wel goed. Jij was de enige die het tegendeel zei. Daarom wou ik je niet meer bellen.
Veel telefoons en beloftes later moet ik toegeven dat je het goed hebt gezien. No nonsense en recht voor de raap. Merci en tot snel.

5 sterren van Anoniem voor deze medium     Getuigenis door Anoniem op 11 november 2023

Lieve, Anouk.
Nou, je hebt weer geijk gehad. Zo blij met jou. Altijd zo fijn als ik jou gesproken heb.
Lieve groetjes A.

5 sterren van A voor deze medium     Getuigenis door A op 2 november 2023

Anouk. God ik zou wel uren met jou kunnen praten alles klopt komt altijd uit, tijd is altijd een vraagteken dat is gewoon zo maar je bent geweldig de tijd was om anders waren we nu nog bezig maar bel je zeker terug. Fati.

4 sterren van Fati  voor deze medium     Getuigenis door Fati op 2 november 2023

Ik bel Anouk bijna 2 jaar. Het is ongelofelijk hoe alle voorspellingen altijd uitkomen. Daarbij geeft ze het beste advies om met moeilijke situaties om te gaan. Ze voelt alles altijd haarfijn uit en haar voorspellingen blijven keer op keer uitkomen. Ze heeft mij zoveel inzichten en rust gegeven. Zeker de beste op de lijn.
Echt een aanrader, ervaar het zelf maar. Groet, Vanessa.

4 sterren van Vanessa voor deze medium     Getuigenis door Vanessa op 1 november 2023

Lieve Anouk,

Ik heb zonet even opgeteld hoeveel er van jouw voorspellingen al uit zijn gekomen en dat zijn er nu al 12.
Ik ken jou al een paar jaar, en dat zijn me toch een hoop uitgekomen voorspellingen.
Ongelofelijk, ik laat niet snel een getuigenis achter maar jij hebt een echte gave.
Ik weet zeker dat wat jij nu voorspeld hebt ook uit gaat komen.
Waar iedereen zegt het komt wel goed met die man, zie alleen jij de echte waarheid hoe pijnlijk deze soms ook kan zijn, er komen mooiere dingen op mijn pad dit geloof ik voor de volle 100%.
Nou een heel verhaal maar dit moest ik echt aan je kwijt, mensen dit is the real deal. Dank Mathilde.

5 sterren van Mathilde voor deze medium     Getuigenis door Mathilde op 29 oktober 2023

Lieve Anouk, allereerst bedankt dat je er altijd voor mij bent.mij Je bent altijd eerlijk met wat je ziet, voelt en doorkrijgt of het antwoord nou wel of niet leuk is je bent altijd eerlijk. Ik voel hoeveel pijn het jou ook doet als je mij iets moet vertellen wat mijn hart breekt. Meerdere collega’s hadden aangegeven dat er op een bepaalde dag contact zou zijn, ik heb je dat verteld, jij hoopte zo voor mij dat je collega’s gelijk hadden maar jij gaf aan dat er geen contact zal zijn, helaas had je gelijk! En ja het doet pijn maar ik weet dat ik op jou aan kan.
Hahah ik moet nu even denken dat ik een date had staan. Je gaf aan de date gaat niet door, hij gaat het afzeggen. Ik zei nee dat kan niet die man vind mij super leuk, nou weer had je gelijk, een paar dagen voor we zouden afspreken kreeg ik een app dat hij toch niet op date wil. En zo kan ik door blijven gaan…. Je bent voor mij mijn maatje! Bedankt dat je er bent! Heel veel liefde voor jou????????

5 sterren van Sabreena voor deze medium     Getuigenis door Sabreena op 28 oktober 2023

Ongelooflijk en zooo blij, jou voorspellingen, hoe onzeker ik mij er ook voelde, kwamen allemaal uit.
Dank je wel ook voor je enorme steun Anouk.

4 sterren van Joanne voor deze medium     Getuigenis door Joanne op 19 oktober 2023

Anouk, bedankt voor het gesprek onlangs. de bankzaken zijn geregeld u had gelijk, ik had niet verwacht dat het binnen aantal uren geregeld zou kunnen zijn .U bent Ontzettend goed, bedankt Olivia xx.

5 sterren van Olivia  voor deze medium     Getuigenis door Olivia op 14 oktober 2023

Ik Belde Anouk gisteren op nadat ik mijn hondje al meerdere uren kwijt was. Ze zei me
heel
zelfzeker dat mijn hondje terugkwam. om 01:00u heb ik de zoektoch van uren stopgezet, om03:00 stond hij zelf aan de deur. heel sterk gezien en altijd heel correct in wat ze voorspelt. xxx

5 sterren van xxx voor deze medium     Getuigenis door xxx op 11 oktober 2023

Ik Belde Anouk gisteren op nadat ik mijn hondje al meerdere uren kwijt was. Ze zei me
heel
zelfzeker dat mijn hondje terugkwam. om 01:00u heb ik de zoektoch van uren stopgezet. om03:00 stond hij zelf aan de deur. heel sterk gezien en altijd heel correct in wat ze voorspelt. xxx

5 sterren van xxx voor deze medium     Getuigenis door xxx op 10 oktober 2023

Liefste Anouk, elke keer weer sta ik te kijken van je gave. De juistheid van wat je zegt. Bedankt om me bij te staan op mijn pad. Greetje.

5 sterren van Greetje  voor deze medium     Getuigenis door Greetje op 10 oktober 2023

Ik heb Anouk nu al meerdere malen gesproken in een korte tijd. Wat een ontzettend lieve vrouw. Zij brengt mij een bepaalde rust en ik voel haar oprechtheid. Ik hoop dat de voorspellingen gauw uitkomen maar voor nu hartelijk dank voor de gesprekken die ik met je heb gehad. Ik laat snel weer iets horen. Liefs, Rox.

5 sterren van Rox voor deze medium     Getuigenis door Rox op 6 oktober 2023

Anouk, ik zei je dat contact onmogelijk was omdat ik alles geblokkeerd had. Jij antwoordde: geschreven woorden ga je ontvangen.
Tadaaa een brief in de bus. Jij bent creepy goed in wat je doet.
Ik contact je over hoe we (Jij en ik haha) hier verder mee omgaan.
I trust you so much thanks.

5 sterren van Anoniem voor deze medium     Getuigenis door Anoniem op 4 oktober 2023

Anouk, ik heb u vorige week gesproken. Uw kaarten en gevoel gaven mij rust. Ik voel dat het goed komt. Dank u voor de wijze woorden. Saar.

5 sterren van Saar voor deze medium     Getuigenis door Saar op 4 oktober 2023


Dank je wel Anouk. Bedankt voor het fijn gesprek. Zal het volhouden hoe moeilijk het ook is groetjes Vanessa.

4 sterren van Vanessa  voor deze medium     Getuigenis door Vanessa op 28 september 2023

Bedankt lieve Anouk. Mooie reading ik ga er ook vanuit dat de voorspelling uitkomt. Nou lief belvriendinnetje, het was weer eens super gezellig met jou aan de telefoon na zo'n lange tijd. Had het echt wel even nodig. Nu zit mijn hoofd bomvol met interessante informatie, en laten we hopen dat al die nieuwe avontuurtjes spoedig en goed uitkomen, zoals ze altijd uitkomen nadat ik jou heb gesproken, very excited, thank you B.

4 sterren van B voor deze medium     Getuigenis door B op 27 september 2023

Dank je wel lieve Anouk. je heb me goed geholpen en hadden een fijn gesprek, kan je alleen maar aanbevelen.
heel veel liefs Evelin.

5 sterren van Evelin voor deze medium     Getuigenis door Evelin op 26 september 2023

Beste Anouk
als ik u aan de lijn heb, kom je door die je zachte stem enorm rustgevend, begripvol en sympathiek over. Enkele weken geleden wist je me tot het detail iets te vertellen over een situatie, ongelooflijk maar waar, maar alles is realiteit geworden. zelfs de details kloppen, dit is zeer bijzonder. Ik moet er zelf nog even over nadenken en er komen meer en meer details naar boven die u dus had gezien. hartelijk dank en tot een volgende keer. Wendy.

5 sterren van Wendy voor deze medium     Getuigenis door Wendy op 25 september 2023

Hey Anouk, in eerste instantie geloofde ik geen woord van van je zei. Hoe dan zou mijn vriend me verlaten? Hoe dan was het plots klaar?
Nu 4 maand later moet ik zeggen dat je 100% gelijk had.
Iedereen zei het komt wel goed. Jij niet. Spot on. Thx voor je eerlijkheid.

5 sterren van Anoniem voor deze medium     Getuigenis door Anoniem op 11 september 2023

Wow Anouk alweer een voorspelling uitgekomen! Je zag al een tijd een zwangerschap die ik niet kon plaatsen. Nu blijkt mijn schoondochter in verwachting te zijn. Geweldig! Ook zag je weer een waterlekkage in mijn huis wat je niet kon weten, het klopt ook helemaal! Je blijft voor mij de beste op de lijn. Recht door zee en je houdt mensen niet onnodig lang aan de lijn wat ik ook zeer waardeer. Mensen zit je in zak en as en ben je op zoek naar antwoorden, bel dan Anouk!

5 sterren van S. voor deze medium     Getuigenis door S. op 10 september 2023

Het was een hele tijd geleden dat ik je belde, maar je kende me nog en wist van mijn problemen, bedankt voor je positieve reading Anouk veel liefs van Daphne.

5 sterren van Daphne voor deze medium     Getuigenis door Daphne op 10 september 2023

Nooit eerder Anouk gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium. je had gelijk, het werd een bbq. A.

5 sterren van A voor deze medium     Getuigenis door A op 6 september 2023

100 sterren waard. Zoals zovelen moet ik ook bevestigen dat ze altijd gelijk krijgt? ik bel Anouk al enkele jaren en sommige periodes heel erg vaak. nog nooit heeft ze ongelijk gehad ! soms denk ik ja , het zal wel en zie ik het niet echt gebeuren, maar toch krijgt ze altijd gelijk. Daarnaast geeft ze me steeds goede raad waar ik echt iets mee kan. Dank je lieve Anouk x

5 sterren van Anoniem  voor deze medium     Getuigenis door Anoniem op 4 september 2023

Liefste Anouk,
je zegt altijd: Tijd is niet mijn vriend. Waardoor het me soms onzeker maakt als wat je zegt niet meteen uit komt. Maar na een beetje geduld zat je er weer boenk op. Ongeloof straf! Weer van mijn sokken geblazen door jouw straffe voorspellingen. Iedere keer komt het uit wat je zegt! Daar bovenop ben je zo lief en fijn om mee te praten. Het spreekwoord zegt: Ik heb geen kristallen bol... Maar ik heb die van mij wel gevonden. Dat ben jij! Heel veel liefs en zonder twijfel tot horens!

5 sterren van Julke voor deze medium     Getuigenis door Julke op 2 september 2023

Geweldige vrouw is Anouk om mee te praten, rechtdoor, goed of slecht, het wordt gezegd zoals het is. Geeft goede adviezen, is een echte steun. Dank Jan.

4 sterren van Jan voor deze medium     Getuigenis door Jan op 31 augustus 2023

Meer dan 5 sterren waard. Weer zag je het goed. De nieuwe collectie komt nu echt van de grond. Bedankt en tot snel Lenor.

5 sterren van Lenor voor deze medium     Getuigenis door Lenor op 26 augustus 2023

Anouk je bent een zeer lieve, geduldige dame met een zachte stem die alles ziet zoals het echt is. Je begrijpt me volledig en geeft me steun en terug energie. Dit was niet de 1e X dat ik je belde en ik ga je ook zeker nog bellen.
Als dank wil ik je graag een warme knuffel met veel liefde toesturen. C4 sterren van Carlita voor deze medium     Getuigenis door Carlita op 19 augustus 2023

Hoi Anouk, dank je om me de situatie te laten bekijken zoals ze is en niet vertekent door mijn emoties.
Het heeft veel opheldering gebracht. Mijn veranderde houding heeft onze relatie terug op een beter spoor gebracht.
Tot snel weer.

5 sterren van Anoniem voor deze medium     Getuigenis door Anoniem op 17 augustus 2023

Anouk, je bent onwaarschijnlijk goed in wat je doet. En het klopt zo goed als allemaal. En heb ontzettend veel van je wijze woorden geleerd, je oprechtheid, eerlijkheid, je zegt het zoals je het ziet, ook al is het soms niet altijd dat wat je wil horen en met nu en dan een lach en wat humor er tussen. En je voorspellingen komen uit. Je bent een schat van een vrouw met veel liefde en humor, Liefs Daisy


4 sterren van Daisy voor deze medium     Getuigenis door Daisy op 14 augustus 2023

Inmiddels ben ik al vele jaren een vaste klant van Anouk. Ben normaal niet van een recensie schrijven, maar wil bij deze toch een keer mijn lof uiten. Voor mij geen ander, want zij zit gewoon altijd goed met haar kaarten.

Bedankt Anouk. Je weet wel van wie.

5 sterren van Anoniem voor deze medium     Getuigenis door Anoniem op 13 augustus 2023

Beste Anouk ik heb je al een paar keer gebeld en steeds de zelfde vraag en je blijft steeds zo kalm en zeker van wat de toekomst zou brengen en hoe het verder zou gaan met de persoon en wat er mij te wachten staat dat ik het soms niet kan geloven dat het echt zo zou komen in de toekomst .steeds stel je mij op mijn gemak elke keer terug en ook zit je er dan ook vaak knal op wat je zegt is al gebleken in het verleden, en ik dank je voor de hele fijne gespreken die we al hebben gehad in het verleden, en hoop oprecht dat het laatste wat betreft mijn liefste ook mag uitkomen zo als je hebt gezegd dat zou voor mij het mooiste zijn, ik zal je nog spreken en ik hou je zeker op de hoogte hoe het verder gaat, dank je wel die van spanje .

5 sterren van luc voor deze medium     Getuigenis door luc op 9 augustus 2023

Beste Anouk, ben zo blij met jou. Je kan mij gerust stellen. Ik hoop dat het goed gaat komen en dat de waarheid aan het licht komt. Ik laat wat weten zodra er weer veranderingen komen. Wens je veel liefs Berdi.

5 sterren van Berdi voor deze medium     Getuigenis door Berdi op 6 augustus 2023

Beste Anouk, jij begon mijn reading over wisseling van werk en verhuizing. Beide zijn uitgekomen heb vanaf september een nieuwe baan vanuit het niets kwam deze op mijn pad. De verhuizing is niet de mijne maar van een goede vriend en ga hem er mee helpen. De derde waar mijn vraag overging zag je ook goedkomen. Daar kijk ik met volle vertrouwen naar uit.

5 sterren van C voor deze medium     Getuigenis door C op 2 augustus 2023


Waardering:         Helderziend-medium.nl getuigenis
Uw naam:
E-mailadres:
Niet verplicht

Getuigenis:
Typ de code over:
 

       
  Copyright © 2008 - 2023
Helderziend-medium.nl.
Microbel | FAQ | Uw privacy | Site index | Interessante links | Gratis horoscoop | medium worden  
       
     
 
         
helderziend-medium.nl - De betrouwbare paranormale hulplijn - Bel met online helderziende mediums

Sterrenbeelden

  Sterrenbeeld Ram
  Sterrenbeeld Stier
  Sterrenbeeld Tweelingen
  Sterrenbeeld Kreeft
  Sterrenbeeld Leeuw
  Sterrenbeeld Maagd
  Sterrenbeeld Weegschaal
  Sterrenbeeld Schorpioen
  Sterrenbeeld Boogschutter
  Sterrenbeeld Steenbok
  Sterrenbeeld Waterman
  Sterrenbeeld Vissen
  Sterrenbeelden
  Dagelijkse horoscoop
  Helderzienden op uw mobiel

 

mediums

  Paranormaal advies
  Paranormale site
  Paranormaal begaafd
  Online mediums
  Paragnosten
  Paragnost   
  Heldervoelend
  Helderwetend
  Helderhorend
  Spiritueel paragnost
  Helderruikend
  Helderziende
  Online helderziende
  Helderzienden
  Helderziende-paragnosten

Teletekst mediums

  NET5 teletekst pagina 481
  SBS6 teletekst pagina 487
  RTL teletekstNumerologie

  Getallensymboliek
  Numerologie
  Meestergetallen

Advies

  Spirituele hulplijn

Reiki

  Reiki
  Reiki symbolen

Relatie

  Relatie
  Relatieproblemen
  Huwelijksproblemen
  Nieuwe relatie
  Relatiebemiddeling
  Relatieherstel

Astrologie

  Ascendant
  Astrologie


Thema's

  Persoonlijke ontwikkeling
  Aura
  Lichtverschijnselen
  Helderziend-medium.nl

Tarot kaarten

  Engelenkaarten
  Kaartleggers
  Kaarten
  Lenormandkaarten
  Online kaartleggen
  Pendelkaarten
  Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen
  Tarot legging
  Tarotkaart
  Tarotkaarten
  Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten
  Kaartleggen


Toekomst

  Visioenen
  Toekomst voorspellen
  Toekomst
  Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen
  Online toekomst voorspelling

Waarzegger

  Waarzeggen
  Waarzeggerij
  Online pendelen
  Waarzeggers
  Online waarzegger
  Waarzegster
  Waarzeggers

Wicca

  Erfheks
  Erfheksen